میوه خشک پفکی چیست؟
میوه خشک پفکی چیست؟
میوه خشک پفکی (Puffy dried fruit) همانند چیپس میوه است که شیوه خشک کردن آن متفاوت است. میوه خشک پفکی دارای کمی رطوبت است به همین دلیل ماندگاری آن نسبت به میوه خشک کمتر است. رطوبت به جا مانده در میوه خشک پفکی 2 درصد می باشد. همچنین در طی فرآیند تولید طبق تحقیقات انجام شده، تمام مواد مغذی و انواع ویتامین ها موجود در میوه خشک پفکی بیش از 90 درصد در میوه تازه را دارا می باشد.
ویژگی های میوه خشک پفکی چیست؟
از جمله ویژگی های این روش خشک کردن میوه موارد زیر می باشد:
- به همراه داشتن مزه و طعم مانند میوه تازه
- داشتن بافتی نرم و سبک
- داشتن تنوع در طعم ها و رنگ های مختلف
- دسترسی به هر نوع میوه ای در تمام فصول سال
- سرشار از مواد مغذی، ویتامین و پروتئین
چگونه میوه خشک پفکی را نگه داری کنیم؟
این نکته را بدانید که میوه هایی که به این روش توسط شرکت های تولید میوه خشک میشوند، منظور با استفاده از فریز کردن نزدیک به 20 تا 30 سال ماندگاری خواهند داشت و در مدت خیلی طولانی قابل مصرف خواهند بود. برای نگهداری میوه خشک پفکی بهتر است آن را در محیط های تاریک، خشک و خنک باشد. پس از مصرف میوه خشک پفکی حتما مجدد آن را بسته بندی کنید یا در یک ظرف در بسته قرار دهید تا رطوبت بافت میوه خشک را از بین نبرد.
در صورتی که میوه خشک پفکی سیاه شود، طعم و خاصیت خود را از دست داده است و همچنین ظاهری ناپسند پیدا می کند. برای رفع این مشکل حتما آن ها را در کیسه سیاه و ضخیم نگهداری کنید و به هیچ عنوان در معرض آفتاب و نور مستقیم خورشید قرار ندهید.
اگر میوه خشک پفکی در شرایط ایده آلی نگهداری شود مواد مغذی وقند طبیعی آن حتما حفظ خواهد شد و طعم میوه نیز تغییر نمی کند.
میوه خشک پفکی احتیاج به نگهداری در فضای سرد یخچال را ندارد و به راحتی فاسد نمی شود. از همین رو می توان به عنوان یک میان وعده سالم جایگزین میوه تازه در محل کار شما یا مدارس و کمپین های کوهنوردی شود.
همچنین این محصول خوشمزه را می توان با ترکیبی از غلات، شیر، ماست و بستنی استفاده کنید. از پر مصرف ترین میوه خشک های پفکی می توان به سیب، موز، توت فرنگی و کیوی اشاره کرد.