تفاوت میوه خشک حرارتی و پفکی
تفاوت بین میوه خشک و میوه خشک پفکی چیست؟
تفاوت اصلی بین این دو در روش خشک کردن آن ها است. در روش تهیه چیپس میوه خشک با استفاده از گرما این کار را انجام می دهند، اما در تهیه میوه خشک پفکی از سرما و فریز کردن استفاده می شود. در خشک کردن میوه به صورت پفکی بین 90 تا 95 درصد از آب و رطوبت خود را از دست می دهد که بافتی ترد و پفک مانند شکل می گیرد. همچنین در روش خشک کردن میوه به صورت پفکی بر خلاف میوه خشک، ظاهر، حجم و اندازه میوه هیچ تغییری نمی کند. اما در میوه خشک ها حجم و اندازه کوچکتر شده و رطوبت بیشتری نسبت به میوه خشک پفکی دارد.
از دیگر تفاوت های بین این دو، در وزن آن ها است. میوه های خشک پفکی به علت نداشتن رطوبت و آب، وزن سبک تری دارند. از این رو نگهداری آن ها راحت تر است.
شما هم میتوانید نظر بدهید.